Κατηγορίες
Το καλαθι σας

Ποιοι Είμαστε

Η Oxford Home μία αμιγώς ελληνική εταιρία πρότυπο, συνεχίζει να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμική της αλλά και μία περίοπτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.


Η εταιρία Oxford Home μέσα στα χρόνια των δραστηριοτήτων της, έγινε συνώνυμο της ποιότητας και του εκλεπτυσμένου γούστου. Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα λευκών ειδών και προϊόντων γενικότερα για το σπίτι στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής. Τα στελέχη της ταξιδεύουν σε χώρες της Ανατολής, σε ένα γοητευτικό οδοιπορικό αναζήτησης των ξεχωριστών αυτών προϊόντων. 


Η εμπειρία της, η τεχνογνωσία, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, επιπλέον το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων της, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σπίτι.


Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων σε περισσότερες χώρες καθιστώντας τα προϊόντα Oxford Home ακόμα πιο αναγνωρίσιμα στις διεθνείς αγορές. 


Σκοπός μας είναι πάντα η δημιουργία προϊόντων ανώτερης ποιότητας και αισθητικής. Για να επιτύχουμε τους παραπάνω στόχους, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργούμε πρωτότυπα σχέδια χάρη στις ικανότητες των εξειδικευμένων συνεργατών μας.


Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέξαμε για εσάς. Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές τους οποίους αξιολογούμε και ελέγχουμε σε διαρκή βάση έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.


Στην εταιρία μας,Oxford Home ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει με πρωταγωνιστές την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.